Wat zijn chakra’s?

Chakra is een woord uit het Sanskriet en betekent letterlijk ‘wiel’.

In ons lichaam hebben we meerdere chakra’s. De zeven belangrijkste chakra’s liggen op één lijn langs onze ruggengraat en ze hebben allemaal een eigen functie. Als er een onbalans in de ene chakra is, kan er een blokkade ontstaan in ons hele systeem. Het is belangrijk om je chakra’s regelmatig in balans te brengen. Dit kan onder andere door het gebruik van edelstenen of essentiële oliën.

Chakra’s zijn trechtervormige energiecentra. De onderste drie chakra’s zijn meer verbonden met de aarde, de bovenste drie met de kosmos. Het hartchakra is de verbinding tussen de aarde en de kosmos.

Als alle chakra’s in balans zijn, wisselen ze continue waardevolle informatie uit met het energieveld om je heen; je aura. In onze aura bevinden zich 7 grote energiecentra, chakra’s dus met ieder een eigen functie. Als er gedurende een langere tijd negatieve energie via je aura je chakra’s binnenstroomt kunnen er blokkades ontstaan.

De Mijn Relaxplek Chakra-spray's kunnen je ondersteunen in jouw proces.

 • 1e chakra-spray
  1e chakra-spray

  Basis chakra, 1e chakra. Een niet goed functionerend 1e chakra kan er onder andere voor zorgen dat je niet goed geaard bent. Ben je onzeker en kan je je onrustig/angstig voelen. En ervaar je een verminderde/slecht concentratie.

  € 12,90
 • 2e chakra-spray
  2e chakra-spray

  Een niet goed functioneerde 2e chakra kan zorgen dat je je grenzen niet (goed) kan aangeven. En plezier en geluk vind je moeilijk om toe te staan. Je bent als het ware je passie kwijtgeraakt.

  € 12,90
 • 3e chakra-spray
  3e chakra-spray

  Een niet goed functionerend 3e chakra kan er onder andere voor zorgen dat je je onzeker voelt, handelt vanuit denken, trek je situaties en problemen snel persoonlijk aan. Deze spray kan helpen om je 3e chakra in balans te krijgen.

  € 12,90
 • 4e chakra-spray
  4e chakra-spray

  Een niet goed functionerend 4e chakra kan er o.a. voor zorgen dat je het moeilijk vind om van jezelf of van anderen te houden. Kan je last hebben van humeurschommelingen en vind je het moeilijk om je open te stellen.

  € 12,90
 • 5e chakra-spray
  5e chakra-spray

  Een niet goed functionerend 5e chakra kan er onder andere voor zorgen dat je het moeilijk vind om je mening of gevoel te uiten. Spreek je soms juist teveel waarheid en kan je bot en harteloos overkomen.

  € 12,90
 • 6e chakra-spray
  6e chakra-spray

  Een niet goed functionerend 6e chakra kan er o.a. voor zorgen dat je uit ratio handelt in plaats van je intuïtie. Vertrouw je niet op je gevoel en heb je wel ideeën maar daar blijft het ook bij.

  € 12,90
 • 7e chakra-spray
  7e chakra-spray

  Een niet goed functionerend 7e chakra kan je je niet verbinden met de kosmische energie. Luister je niet naar je innerlijke stem, negeer je wat je diep van binnen voelt en zorg je niet goed voor je lichaam.

  € 12,90
 • Chakra-box
  Chakra-box

  De chakrabox bevat 7 auraspray's en 8 edelstenen welke je kunnen ondersteunen bij het goed functioneren van je chakra's. Gebruik de sprays en draag de edelstenen in je broekzak of bh.

  € 99,95
© 2021 Mijn Relaxplek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel