Hoe gebruik je een auraspray?

Neem even een momentje voor jezelf en sluit je ogen. Haal een paar keer diep adem en probeer bij iedere uitademing steeds een beetje dieper te ontspannen. Spray een paar keer boven je hoofd en laat de nevel over je hoofd neer dwarrelen en visualiseer hoe de spray van jouw keuze wordt opgenomen en voel de positieve werking voor je lichaam en geest.

Een andere manier om de auraspray te gebruiken is om zowel boven je hoofd als voor en achter je te sprayen. Alsof je dus letterlijk op je aura de nevel neer laat komen. Voordat je wilt gaan sprayen neem je een momentje voor jezelf, sluit je ogen en haal een aantal keer diep adem en bij iedere uitademing ontspan je dieper en dieper. En spray dan een aantal over en om je heen.

Per keer kan/mag je een aantal sprays tegelijk en meerdere keren per dag gebruiken en voel wat de sprays voor jou betekenen. Voel je na de eerste keer nog niets? Blijf erop vertrouwen dat alles op de juiste tijd gebeurt en blijf jezelf verwennen met de sprays.

Voor wie zijn de sprays bestemd?

Voor iedereen!

Iedereen herkent zich wel in goede en minder goede dagen, de ups en downs. Voor hooggevoelige mensen kunnen deze ups en downs heftiger aanvoelen dan voor niet hooggevoelige personen. Ook stabiele personen kunnen soms wat extra focus of zelfvertrouwen gebruiken. Of loslaten wat niet meer van toepassing is, humeurig worden als er teveel energie bij ze weggetapt is.

Deze sprays kunnen je helpen om je kracht en ruimte weer in te kunnen nemen en zo weer bij jezelf te komen.

per pagina
 • Aarding
  Aarding

  De auraspray aarding helpt je om beter de aarden/gronden. Vooral hooggevoelige mensen kunnen moeite hebben om geaard te zijn sneller geneigd om in hun hoofd te gaan 'zweven'. Beter geaard zijn betekent oa beter kunnen concentreren

  € 27,95
 • Afscheid nemen
  Afscheid nemen

  In ieders leven komt er een moment voor van afscheid nemen. Soms neemt iemand afscheid van ons en een andere keer maken we zelf de beslissing om van iemand afscheid te nemen.

  € 25,50
 • Bescherming
  Bescherming

  Voor hooggevoelige mensen kan het lastig zijn om ervoor te zorgen dat de ruimte om hen heen alleen van jou is. De auraspray Bescherming beschermt je tegen alle negatieve invloeden. Zo behoudt jij je eigen energie.

  € 22,95
 • Cyclus
  Cyclus

  De samenstelling van de auraspray Cyclus ondersteunt je tijdens je maandelijkse periode. Of het nu gaat om PMS of overgangsklachten, de spray kan je ondersteunen in de periode waarin jij zit.

  € 28,50
 • Daaag stress!
  Daaag stress!

  Gebruik de auraspray Daaag stress! en voel je je weer langzaam terug komen bij jezelf. De oliën en edelstenen laten je spanning en stress verdwijnen en je voelt je weer rustig en ontspannen.

  € 22,50
 • Eigen mening
  Eigen mening

  Voor degene die het soms lastig vindt om zijn of haar mening uit te spreken is de spray een steuntje in de rug. Deze spray ondersteunt jou tijdens je proces om liefdevol wat van je te laten horen.

  € 21,95
 • En weer door...
  En weer door...

  We kennen allemaal wel eens het gevoel dat we een hoop willen doen maar niet in actie komen. De auraspray En weer door geeft je een liefdevol duwtje om jouw plannen tot uitvoer te brengen.

  € 23,95
 • Focus
  Focus

  Komt er een toets, tentamen of examen aan? Ben jij je concentratie kwijt terwijl je nog moet presteren? De spray Focus helpt je om weer helder na te kunnen denken en vergroot je concentratie.

  € 23,95
 • Goedemorgen!
  Goedemorgen!

  Heb jij ’s ochtends last van opstartproblemen? Of voel je je een beetje chagrijnig? De spray Goedemorgen! geeft een oppepper om de dag te starten en jou innerlijk zonnetje weer te laten schijnen.

  € 23,95
 • Ik vind mij lief
  Ik vind mij lief

  Hoe lief vind jij jezelf? Vaak hebben we een heleboel over voor anderen en veel minder voor onszelf. We vinden het onszelf niet waard maar het is echt belangrijk dat je jezelf op de eerste plaats gaat zetten.

  € 24,50
 • Kamerspray
  Kamerspray

  Ken je het gevoel dat je visite hebt gehad en dat, nadat je ze hebt uitgezwaaid, je woonkamer wat zwaar aanvoelt. Of dat je partner of kinderen thuiskomen en je voelt de sfeer in huis veranderen. Ga met Kamerspray door alle kamers

  € 21,95
 • Kalmerend
  Kalmerend

  Heb je een drukke dag gehad? Teveel zenuwen voor een examen of belangrijke bespreking? Laat Kalmerend je helpen om weer meer bij jezelf te komen. Samen met Focus een goede combi voor een toets/examen of (belangrijke) bespreking.

  € 23,50
 • Loslaten
  Loslaten

  Herken jij het dat je regelmatig een oordeel over jezelf hebt? We zijn er een kei in om niet al te positief over onszelf te praten/denken. En door zo te oordelen blijven we in die negatieve gedachten of emotie zitten.

  € 20,90
 • Meditatie
  Meditatie

  Wil je tijdens je meditatie net een beetje meer ontspanning en verbinding met jezelf en het grotere geheel? De oliën Lavendel en Sandelhout zorgen voor de ontspanning en de edelstenen bevorderen je intuïtie.

  € 30,95
 • Overprikkeling
  Overprikkeling

  Ben je helemaal overprikkeld thuis gekomen en is je humeur richting het vriespunt gezakt? Lukt het je niet om terug bij jezelf te komen? Overprikkeling helpen je om weer tot rust te komen en de edelsteentjes reinigen je aura.

  € 22,95
per pagina
© 2021 Mijn Relaxplek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel