Wat is een auraspray?

De ‘Mijn Relaxplek Auraspray’s’ zijn gemaakt om je makkelijker met de flow van het leven om te gaan.  Het zijn zachte, liefdevolle sprays die jou kunnen ondersteunen in welk proces jij ook zit.

De geuren van onze aurasprays hebben een positief effect op lichaam en geest. De sprays bevatten naast alcohol 100% natuurlijke essentiële oliën en edelstenen. Het is bewezen dat essentiële oliën plantstoffen bevatten die een specifieke werkingen hebben op het brein. De geur wordt door inademing opgenomen via ons neus- en longslijmvlies en kunnen door hun kleine omvang onze bloed-hersenbarrière passeren. Het mooie hiervan is dat ze invloed kunnen uitoefenen op belangrijke hersenprocessen. En dat niet alleen, essentiële oliën kunnen ons dus ook aansturen hoe we ons voelen en ondersteunen tijdens onze ontwikkeling en denkprocessen.

Door verschillende oliën te combineren met de kracht van edelstenen zijn er diverse prachtige aurasprays ontstaan!

Omdat ikzelf sprays vaak te heftig vind binnen komen en ze voor mij hun doel voorbij gaan heb ik voor zachte, liefkozende geuren gekozen.

Hoe gebruik je een auraspray?

Neem even een momentje voor jezelf en sluit je ogen. Haal een paar keer diep adem en probeer bij iedere uitademing steeds een beetje dieper te ontspannen. Spray een paar keer boven je hoofd en laat de nevel over je hoofd neer dwarrelen en visualiseer hoe de spray van jouw keuze wordt opgenomen en voel de positieve werking voor je lichaam en geest.

Een andere manier om de auraspray te gebruiken is om zowel boven je hoofd als voor en achter je te sprayen. Alsof je dus letterlijk op je aura de nevel neer laat komen. Voordat je wilt gaan sprayen neem je een momentje voor jezelf, sluit je ogen en haal een aantal keer diep adem en bij iedere uitademing ontspan je dieper en dieper. En spray dan een aantal over en om je heen.

Per keer kan/mag je een aantal sprays tegelijk en meerdere keren per dag gebruiken en voel wat de sprays voor jou betekenen. Voel je na de eerste keer nog niets? Blijf erop vertrouwen dat alles op de juiste tijd gebeurt en blijf jezelf verwennen met de sprays.

Voor wie zijn de sprays bestemd?

Voor iedereen!

Iedereen herkent zich wel in goede en minder goede dagen, de ups en downs. Voor hooggevoelige mensen kunnen deze ups en downs heftiger aanvoelen dan voor niet hooggevoelige personen. Ook stabiele personen kunnen soms wat extra focus of zelfvertrouwen gebruiken. Of loslaten wat niet meer van toepassing is, humeurig worden als er teveel energie bij ze weggetapt is.

Deze sprays kunnen je helpen om je kracht en ruimte weer in te kunnen nemen en zo weer bij jezelf te komen.


 

 

© 2021 Mijn Relaxplek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel